| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Brian Walters Ianthina Fundoti Elena Pearl Andrei Lechkov Feliks Heinrich Milly Mihajlovic Penryn Pentelute Jayden Theobald Gabriel Neithan Briseis Irma Silimauré Laela Cryptic Lethe Gallelorne Maria Pudolojski Francine Bonheur Farfalla Donzel Aurélien Rhodanthe Ambrose Endicott Gianna de Laurentis Legion Vainglory Ysebel Moore Theodorakis Palabras Jayden Lauren Auera Sky Zoie Devereux Winter W. Archangel Donald O'Rourke Drago Krosigk Evaris Sky Arlen Rand Tempest Elektra Paiva Lechkov Maurice Gallagher Felix Vlonjati Clarise Miao Brandon Sky Persephone Vlonjati Aeron Knox Caulfield William Sky Fjorgyn Ilyna Sky Thomas Alkas Morana Lepoutre Nathan Depardieu Vera Vlonjati Port Shire 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 1:08 am | |
| Bir çok sitede karşılaştım. Maalesef tanışmadım . | |
|
| |
Brandon Sky Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 3:07 am | |
| Ünlüsünün adam gibi ve yüksek çözünürlüklü fotoğrafını bulamadım ya. | |
|
| |
Auera Sky Aktar Sahibi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 4:29 am | |
| Adeta kutsamış beni ya valla, çok cici oldum! | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 4:31 am | |
| Ya resmen kanatsiz melek o. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 4:54 am | |
| Geniş bir ailesi olduğunu fark ettim * | |
|
| |
Jayden Lauren Cadı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 5:01 am | |
| | |
|
| |
Tempest Elektra Vampir & Profesör
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 5:37 am | |
| Sevgilimmm. till lindemann o, cahil misin? | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 6:17 am | |
| Bu karakteri -Tempest- vampir yapmaya bayıldığını ve bu takımı kullanmayı sevdiğini biliyorum. Gittiğim sitede "Aaa o da burada" dememi sağlıyor.
Kısa bi not : Sağ ayak . | |
|
| |
Theodorakis Palabras Antik Tarih ve Sanatları Profesörü & Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 7:56 am | |
| Bak yine sapkın amca. Hİç sevmedim ha bunu! | |
|
| |
Brandon Sky Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 9:37 am | |
| | |
|
| |
Persephone Vlonjati Vampir & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 9:37 am | |
| Ünlüsünü de takımını da yerler. ISKA Ege naber? k5 | |
|
| |
Arlen Rand Lycan & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 2:05 pm | |
| Notundaki gibi bir gif bulayım, benim notu da süsleyeyim, dedim, olmadı. Çok üzülüyorum. | |
|
| |
Nathan Depardieu Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 2:19 pm | |
| Onun kim olduğunu hala bilmiyorum ben asdfg | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 11:34 pm | |
| Senem ben sordum söylemedi bana kim olduğunu agfsahfsa. Gizemli Arlen o ((:
Senemin bu takımı da çohoş olmuş hani *-* | |
|
| |
Brandon Sky Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 8:23 am | |
| Tutabilene aşk olsun... ahah | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 8:27 am | |
| Sen de mi anime batağına düştün be evladım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 9:23 am | |
| Cadı karakterim Clarise'le iyi bir şeyler yapacağız gibi *-* Di mi? (: | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 10:00 am | |
| 3 yıla rağmen benden daha güzel rp yazışını kıskanıyorum. | |
|
| |
Thomas Alkas Avcı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 10:11 am | |
| Uzuuun zamandir Rammstein dinlemedigimi fark ettiriyor bans *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 10:43 am | |
| Gaspard'a ölünür ama bi uzun saçlı hallerini sevemedim bi /: | |
|
| |
Brandon Sky Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 1:16 pm | |
| Legion'la kurgu bulup yazacağım. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 2:10 pm | |
| Sitede yaptığı avatar imza ile bayaa sevap point kastı sanki... Neys. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 17, 2014 7:40 pm | |
| Ege beklerik kurgu lari. *-* Sergen iyidir iyi | |
|
| |
Ysebel Moore Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Şub. 18, 2014 8:46 am | |
| Amandanın sesi müthiş yahu özellikle little house parçası. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Şub. 18, 2014 9:27 am | |
| Amanda denince kendinden geçenler kulübüne hoş geldin . | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|