| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Brian Walters Ianthina Fundoti Elena Pearl Andrei Lechkov Feliks Heinrich Milly Mihajlovic Penryn Pentelute Jayden Theobald Gabriel Neithan Briseis Irma Silimauré Laela Cryptic Lethe Gallelorne Maria Pudolojski Francine Bonheur Farfalla Donzel Aurélien Rhodanthe Ambrose Endicott Gianna de Laurentis Legion Vainglory Ysebel Moore Theodorakis Palabras Jayden Lauren Auera Sky Zoie Devereux Winter W. Archangel Donald O'Rourke Drago Krosigk Evaris Sky Arlen Rand Tempest Elektra Paiva Lechkov Maurice Gallagher Felix Vlonjati Clarise Miao Brandon Sky Persephone Vlonjati Aeron Knox Caulfield William Sky Fjorgyn Ilyna Sky Thomas Alkas Morana Lepoutre Nathan Depardieu Vera Vlonjati Port Shire 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 12:56 pm | |
| Ahahahaha ifşa edici asldfkaslşdfkasşl Not: ıska şov olmuş burada... | |
|
| |
Laela Cryptic
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 12:57 pm | |
| Çok pisliğimdir ama böyle tanıma sen beni yok yok drago görsün diye yazdım görmedi | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 12:58 pm | |
| Gördü de... -ip-lemedi . ^^ | |
|
| |
Nathan Depardieu Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 12:59 pm | |
| Gençler ne kaynatıyosunuz yetişemedim asdfghjk. | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 12:59 pm | |
| Olaylar çok hızlı akıyor ben takip etmeye çalışıyorum *-* | |
|
| |
Laela Cryptic
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 1:00 pm | |
|
En son Laela Cryptic tarafından Perş. Şub. 27, 2014 1:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lethe Bonham Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 1:00 pm | |
| Tarafı True Blood u çağrıştırdı diye olaya atlarım
ıska
Bro.. ne ara sana geldim?
ve ıska !! | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 1:01 pm | |
| Nostaljik oldum böyle bi ya özlemişim bu sürekli ıska yapılan forum oyunlarını daha hiç yapmadım hemde tam formumdayım bro | |
|
| |
Ambrose Endicott Vampir & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 1:18 pm | |
| İsmi çok sıradan geldi bir vampire uyduramadım ama ünlü uymuş valla | |
|
| |
Lethe Bonham Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 1:20 pm | |
| Bu ünlüye bir ara takım yapmaya çalışmıştım, çok da tatlı gelmişti kurgu bulalım kendisiyle | |
|
| |
Gabriel Neithan Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 27, 2014 2:35 pm | |
| İyi gelmişler, hoş gelmişler. | |
|
| |
Nathan Depardieu Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 8:10 am | |
| Senin azcık daha yaşlı karakterlerin yok mu oğlum. | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 8:24 am | |
| Takım vampire uymuş baya. | |
|
| |
Maria Pudolojski Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 10:51 am | |
| Ünlüsünü vampir olarak görmekten bunaldım yeminle. | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 11:06 am | |
| Bi kosu gelip sarilsin bana | |
|
| |
Lethe Bonham Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 11:10 am | |
| Yeteneği ne işe yarar diye bakmaya çok üşendim. | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 11:12 am | |
| Eva yetenegini yapmaya calisirken oldu, onu yazmam lazim su an hatirladim. Pyrokinesis ates kontrolu demek ayrica ^.^ | |
|
| |
Maria Pudolojski Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 11:19 am | |
| ünlünün burnunu çok kıskandım tuş'um ya. bir de deldirip halka takmış. | |
|
| |
Nathan Depardieu Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 1:33 pm | |
| Ayy ben de deldiricem burnumuu ama üniv. sınavından sonra. Aklıma bunu getirdin gece gece | |
|
| |
Gabriel Neithan Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 1:37 pm | |
| Sonunda kim olduğumu anlamış herhalde Vampir var işte yaşlı. 28'de dönüşüp 99 yaşında olan. | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 1:48 pm | |
| Ünlüsünü avatarsızlığıyla merak ettiriyor *üşengeçinsanlargidipmodellistesinebakamazlar* | |
|
| |
Nathan Depardieu Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 2:08 pm | |
| Hahahah biraz geç oldu ama ıska Bence artık Ian vampir olmamalı ya. | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 2:17 pm | |
| Ian'ı vampir yapma takıntım yok aslında ama sitedeki dört ırk arasından vampirleri daha çok severim asldfksalşdfksad Sitedeki herkes de Ian'ı vampir olarak görmekten bıkmış arkadaş, kim bu kadar çok vampir olarak kullanıyor anlamadım hiç kullanmasınlar tamamen bana bıraksınlar Ian'ı bence | |
|
| |
Gabriel Neithan Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 28, 2014 6:27 pm | |
| Bir de koskoca bir sitede vampir olunca, sıkıldı tabii millet, sanırım. Edit: Ben bunu yanlış yazmıştım ya lan... Koskoca bir dizide yazacaktım ben...
En son Gabriel Neithan tarafından C.tesi Mart 01, 2014 1:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Tempest Elektra Vampir & Profesör
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Mart 01, 2014 12:25 pm | |
| Yoo, ben sıkılmadım. Bence herkes vampir olmalı. Bütün Dünya'nın vampir olmasını istiyorum Port Shire. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|