| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Brian Walters Ianthina Fundoti Elena Pearl Andrei Lechkov Feliks Heinrich Milly Mihajlovic Penryn Pentelute Jayden Theobald Gabriel Neithan Briseis Irma Silimauré Laela Cryptic Lethe Gallelorne Maria Pudolojski Francine Bonheur Farfalla Donzel Aurélien Rhodanthe Ambrose Endicott Gianna de Laurentis Legion Vainglory Ysebel Moore Theodorakis Palabras Jayden Lauren Auera Sky Zoie Devereux Winter W. Archangel Donald O'Rourke Drago Krosigk Evaris Sky Arlen Rand Tempest Elektra Paiva Lechkov Maurice Gallagher Felix Vlonjati Clarise Miao Brandon Sky Persephone Vlonjati Aeron Knox Caulfield William Sky Fjorgyn Ilyna Sky Thomas Alkas Morana Lepoutre Nathan Depardieu Vera Vlonjati Port Shire 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Morana Lepoutre Cadı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 7:59 am | |
| Fghjklş çok fena. Sahne Tasarımı vay vay... | |
|
| |
Arlen Rand Lycan & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 8:01 am | |
| Scott Pilgrim'in Ramona için yazdığı şarkıyı aklıma getirdi. Birkaç harfi yer değiştir, Ramona işte o da. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 8:30 am | |
| | |
|
| |
Donald O'Rourke Kaçakçı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 8:33 am | |
| Tarafı Schutzstaffel mı diye merak ettim Till Lindemann ve notundan sonra. | |
|
| |
Clarise Miao Cadı & Profesör
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 10:08 am | |
| Kurgu mu yapsak Persephone ile *-* | |
|
| |
Tempest Elektra Vampir & Profesör
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 11:41 am | |
| Benle yapmayın zaten Ceren kim ki, keşke ölse | |
|
| |
Clarise Miao Cadı & Profesör
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 11:52 am | |
| Ceren'in saçlarına ölünür. | |
|
| |
Winter W. Archangel Madam Devereaux Akademisi Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 12:13 pm | |
| merhaba profesöör çok genç değil misiniz acaba? fdghdkfhg ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 12:15 pm | |
| İhi, diyorum. İhihi, diyorum. Ne kadan tatlı, tanrılarım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 12:18 pm | |
| ehe diyeyim ben de o zaman ehehe ^^. | |
|
| |
Persephone Vlonjati Vampir & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 12:26 pm | |
| Onu ve takımların yieerin ben. *-* Gencim vardır bi bahanem cadı o karakterim sonuçta *-* ve moda tasarım bölümü sonuçta | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 12:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 1:02 pm | |
| Artık savaşmamıza gerek kalmadı *-* Ama bir avcı karakter açarsam, şöyle antrenmanlı bir şeyler isteriz tabiisi. | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 1:06 pm | |
| Aaa Spider Man dedim görünce. Takımı güzelli olmuş ^.^ | |
|
| |
Brandon Sky Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 1:13 pm | |
| Güly yaptı, kimin öğrencisi ajfsklkfg | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 1:41 pm | |
| hemen kendine pay çıkar kfdghkdjg | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 1:46 pm | |
| Böyle ona pek güzel, istediği gibi gireceği alan bıraktım, rahatım... | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 2:02 pm | |
| Kapmış güzelim hatunu.... -Thomas. | |
|
| |
Zoie Devereux Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 2:12 pm | |
| Bu model en cok ona yakisiyor gozumde. Bilmiyorum neden ama en cok bu yani. | |
|
| |
Brandon Sky Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 2:17 pm | |
| | |
|
| |
Thomas Alkas Avcı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 2:57 pm | |
| Sana bro diyebilir miyim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 2:59 pm | |
| Hiç kıskanmasın, gitsin kuş falan vursun *-* | |
|
| |
Fjorgyn Nature's Mercy Sahibesi & Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 3:04 pm | |
| Böyle dedi kalbimi kırdı şimdi... | |
|
| |
Zoie Devereux Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 12:37 am | |
| carmella mi? vampir mi? OH NO GOD. daima cadi olarak kalacasin gozumde carm. sorry ekintosum | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Şub. 16, 2014 1:01 am | |
| Üç yıldır vampir olcak diye uğraştım sonunda dayanamadım fjshfjhsjkf | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|