| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Brian Walters Ianthina Fundoti Elena Pearl Andrei Lechkov Feliks Heinrich Milly Mihajlovic Penryn Pentelute Jayden Theobald Gabriel Neithan Briseis Irma Silimauré Laela Cryptic Lethe Gallelorne Maria Pudolojski Francine Bonheur Farfalla Donzel Aurélien Rhodanthe Ambrose Endicott Gianna de Laurentis Legion Vainglory Ysebel Moore Theodorakis Palabras Jayden Lauren Auera Sky Zoie Devereux Winter W. Archangel Donald O'Rourke Drago Krosigk Evaris Sky Arlen Rand Tempest Elektra Paiva Lechkov Maurice Gallagher Felix Vlonjati Clarise Miao Brandon Sky Persephone Vlonjati Aeron Knox Caulfield William Sky Fjorgyn Ilyna Sky Thomas Alkas Morana Lepoutre Nathan Depardieu Vera Vlonjati Port Shire 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vera Vlonjati Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 2:30 pm | |
| Mesela bu arkadaşımız bebekti insan olarak doğdu sonra büyüdü dönüştürüldü tarafımca anası babası insanken yaptıydı bunu sdffsdfd | |
|
| |
Clarise Miao Cadı & Profesör
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 2:47 pm | |
| Kurguda üstüne tanıyamıyoruz artık. agscagsfag | |
|
| |
Felix Vlonjati Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 3:31 pm | |
| Takımında diyorum, arkaplandaki dağlar taşlar sanki biraz bağımsız duruyor geri kalandan. Onun dışında güzel tabi. | |
|
| |
Persephone Vlonjati Vampir & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 3:35 pm | |
| Kendim yapabildiğim en iyisi sayılır aslında o takım. =/ | |
|
| |
Maurice Gallagher Suçlu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:04 pm | |
| Çanakkale'de mi yaşıyosun seen? | |
|
| |
Maurice Gallagher Suçlu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:16 pm | |
| | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:20 pm | |
| | |
|
| |
Tempest Elektra Vampir & Profesör
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:22 pm | |
| Lan hatun. Bu karakterin Tempest'ın peşine düşsün. AH RINUEL DE BURADA OLAYDI | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:23 pm | |
| Kim ki o? *-* ISKALAMANIN KRALINDAN SONRA Selam Ceren =D | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:24 pm | |
| Düşerim Cero. Çekişmeli rpleer yaparıık hehehe. bilerekten ıska Arka planı çok sevdim ^^. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:33 pm | |
| | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:34 pm | |
| Aaa hiç gerek yoktu ama çok teşekkürler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 4:57 pm | |
| Selam Aslı. Yazılım Mühendisliği mi? Pers kaç kurtar kendini, naptın? | |
|
| |
Arlen Rand Lycan & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 11:20 pm | |
| Öyle derslerine falan gireceğiz belli ki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Şub. 14, 2014 11:23 pm | |
| Ceren bu karakterle guzel kurgu yapcem. Degisik bi bolum olmali )) Arlen kim ki? Selaaam | |
|
| |
Evaris Sky Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 12:26 am | |
| Bir saattir notundaki gifi izleyip tribe giriyorum benim dudaklarım niye böyle değil diye.... | |
|
| |
Morana Lepoutre Cadı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 12:51 am | |
| Bebeğiiim. Nasıl da canım. Brandon'ı boş ver ya. | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 1:37 am | |
| Benimle repe yapman lazımlıı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 2:07 am | |
| Ben de istiyorum rp ben de ben de | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 4:19 am | |
| | |
|
| |
Arlen Rand Lycan & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 4:36 am | |
| Merhaba, savaşalım mı, demek istiyorum ama abla yani bildiğin. | |
|
| |
Paiva Lechkov Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 4:38 am | |
| Hahahah. Kurgu istersen ayarlarız ama bir şeyler diğer karakterlerimle falan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Şub. 15, 2014 7:36 am | |
| Seni yeneceğim kadın! Evlerine ateşler salacağım!!! | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|