| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+45Brian Walters Ianthina Fundoti Elena Pearl Andrei Lechkov Feliks Heinrich Milly Mihajlovic Penryn Pentelute Jayden Theobald Gabriel Neithan Briseis Irma Silimauré Laela Cryptic Lethe Gallelorne Maria Pudolojski Francine Bonheur Farfalla Donzel Aurélien Rhodanthe Ambrose Endicott Gianna de Laurentis Legion Vainglory Ysebel Moore Theodorakis Palabras Jayden Lauren Auera Sky Zoie Devereux Winter W. Archangel Donald O'Rourke Drago Krosigk Evaris Sky Arlen Rand Tempest Elektra Paiva Lechkov Maurice Gallagher Felix Vlonjati Clarise Miao Brandon Sky Persephone Vlonjati Aeron Knox Caulfield William Sky Fjorgyn Ilyna Sky Thomas Alkas Morana Lepoutre Nathan Depardieu Vera Vlonjati Port Shire 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Mart 01, 2014 12:40 pm | |
| Bütün cadılar. Bütün insanlar.. Doğru dedin Tempest... Bizi durdurmaya kalkacak lycanları da...... | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 1:50 am | |
| Ahanda benim gibi vampirizm manyakları gelmiş | |
|
| |
Lethe Bonham Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 2:03 am | |
| Rpmiziyazıcam şimdi ilham dile bana | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 2:30 am | |
| İlham köpeğin olsun brooo | |
|
| |
Ianthina Fundoti Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 4:19 am | |
| Sırf şu adam için başlamıştım "The Vampire Diaries" izlemeye. | |
|
| |
Farfalla Donzel Lycan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 4:43 am | |
| Candice diye bir gerçek var allahım bu kızsa biz neyiz olm... | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 4:49 am | |
| Meslek çok hoş akfalşkfldja | |
|
| |
Feliks Heinrich Gezgin
| |
| |
Lethe Bonham Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 1:22 pm | |
| Ünlüsü fazla seksi, çok severim | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 1:36 pm | |
| Başkalarının ünlülerine yavşamayı asla bırakmayacak ama en azından artık dellenmiyim diye skype'tan haber veriyor. Çok değişti bu kız çok. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Mart 02, 2014 1:56 pm | |
| Nabıcan, kız milleti | |
|
| |
Biljana Blazhe Cadı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 2:51 am | |
| türüme laf atma, vururum. | |
|
| |
Gabriel Neithan Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 3:12 am | |
| | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 5:29 am | |
| Güzel bir noktaya değindi... | |
|
| |
Dean Bloom Vampir & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 6:08 am | |
| | |
|
| |
Farfalla Donzel Lycan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 6:36 am | |
| 1000 yaşında vampir manyak mı niye üniversite okuyo diye düşündürttü *-* | |
|
| |
Gabriel Neithan Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 7:47 am | |
| Ben bu kızın şarkılarını dinleyecektim bir ara, unuttum yine. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 7:47 am | |
| Var valla dön gel... Aynı şeyi ben de soruyorum. Hacıt ne üniversitesi kaç yaşında herifleriz. şakdfilşsdjg
Iska.
Iskalattı bak şimdi. Çok merak ediyorum ama onu. Çok gizemli lan. Pilavyer. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 8:12 am | |
| Fantazik benimki tamamen birde kolay kan ulasimi, gel gor ki 1000 yildir yasayinca pek beklenti kalmiyor boyle absurt absurt olaylara girisiyorsun | |
|
| |
Elena Pearl Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 10:21 am | |
| Güzel kurgular çıkarcaz onunlaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 10:54 am | |
| nina sevmeyen tek insan değilim, umarım. | |
|
| |
Farfalla Donzel Lycan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 11:23 am | |
| Modelinin dudaklarını nasıl kıskanırım belli değil -eğer düşündüğüm kişi ise- Bir de Eva'yla kurgusu olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 11:34 am | |
| Eva diyince Wall-e geliyo aklıma | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 11:38 am | |
| kurgumuz pek güzel oldu bencesi. | |
|
| |
Gabriel Neithan Avcı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Mart 03, 2014 11:56 am | |
| Tehlikeli sularda yüzüyor. Başına bela olacak şeyler istemez bence. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|