| Üç Üye Üç Yorum | |
|
+5Vera Vlonjati Arlen Rand Persephone Vlonjati Drago Krosigk Port Shire 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Port Shire DM
| Konu: Üç Üye Üç Yorum Cuma Şub. 14, 2014 10:26 am | |
| William Sky. Brandon Sky. Irati Sky. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Paz Şub. 16, 2014 11:48 am | |
| Üç silahşörler?
Arlen Rand Donald O'Rourke Winter W. Archangel | |
|
| |
Persephone Vlonjati Vampir & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Paz Şub. 16, 2014 12:08 pm | |
| Arlen : Gizemli dostumuz Donald : Senin SS liğine taktı. Winter : Güly, çok güzel takım yapıyi *-*
William Sky : Vera Vlojanti: Jacob Winchester: | |
|
| |
Arlen Rand Lycan & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum C.tesi Şub. 22, 2014 6:46 pm | |
| Kim olduğumu biliyor mu, bilmiyorum ama hala Flo'yu istemiyor değilim Bir şey yazamadık gitti... Ben de vazgeçiyorum artık, yok. Şimdi kimdir, bilmiyorum. Yorum yapmak ayıp olur şimdi. Aurélien Rhodanthe Tempest Elektra Lethe Gallelorne | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Paz Şub. 23, 2014 9:05 am | |
| A.R.: Bir çok sitede karşılaştığım fakat ilk defa adam gibi bir kurgu yapacağım, sevdiğim bir insan. T.E.: Yine bir çok sitede karşılaştığım fakat ilk defa adam gibi bir kurgu yaptığım, sevdiğim bir insan L.G.: Çatlak birine benziyor. Yani bu çok iyi? Laela Cryptic Persephone Vlonjati Winter W. Archangel | |
|
| |
Vera Vlonjati Vampir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Ptsi Şub. 24, 2014 2:27 pm | |
| Laela Cryptic: İsim tanıdık. Saçları çoksel ayrıca karakterin. Persephone Vlonjati: Akrabam kendisi ben dönüştürdüm. Winter W. Archangel Gülşah'ın cool karakteri.
Drago Krosigk Lethe Gallelorne Biljana Blazhe | |
|
| |
Lethe Bonham Cadı
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. Şub. 27, 2014 12:40 pm | |
| Drago: Sitede diyaloğa geçtiğim bir zamanlar Antalyalı rpci olan insan Lethe: karakteri bilmesem de karakter isim adaşıyız kendimi tek Lethe sanırdım Biljana: adını soyadını telafuz edemediğim Brian Walters Aurélien Rhodanthe Nathan Depardieu-ben tanımasam da Ian ı isteyince yazasım geldi - edit: Yoksa Liam mı bilemedim kafamda deli sorular
En son Lethe Bonham tarafından Perş. Şub. 27, 2014 12:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| |
| |
Lethe Gallelorne IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Perş. Şub. 27, 2014 1:20 pm | |
| Lethe, demek ki tek Lethe o degilmis, bak ne guzel ogrenmis oldu Feliks, modelinin saclari adeta askim. hani ozene bozene yaratilmis Drago, psikopat bi karakteri varmis gibi duruyor ama kendisi neseli bi kisilik galiba
Arlen Rand, Laela Cryptic, Farfalla Donzel? | |
|
| |
Nathan Depardieu Vampir
| Konu: Geri: Üç Üye Üç Yorum Cuma Şub. 28, 2014 7:54 am | |
| Umay mı o. Vallaha o ! Pek sevmiştim ben Selin'i rütbesini aldırmayaydı iyiydi. Tuş'un en taşımsı karakterlerinden abi. Bir kere takım müthiş ötesi.
Morana: Brandon: Tempest: | |
|
| |
| Üç Üye Üç Yorum | |
|