| Durum Listesi | |
|
+7Laela Cryptic Thomas Alkas Arlen Rand Lethe Gallelorne Drago Krosigk William Sky Port Shire 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Port Shire DM
| Konu: Durum Listesi Cuma Şub. 21, 2014 2:13 pm | |
| İsmin: Yaşın: Burcun: Nerede yaşıyorsun?: Ne düşünüyorsun?: Nasıl hissediyorsun?: Ne dinliyorsun?: Ne yiyorsun/içiyorsun?: Kiminle yazışıyorsun?: Kaç saattir sitedesin?: Bugün en çok neye güldün?: Bugün seni üzen olay: Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Gününü özetleyen kelime?: En son ne zaman dışarı çıktın?: Aklına gelen ilk kişi?: Aklına ilk gelen cümle?: | |
|
| |
William Sky Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Şub. 21, 2014 3:16 pm | |
| İsmin: Senem Yaşın: 18-19 Burcun: Aslan Nerede yaşıyorsun?: Çanakkale Ne düşünüyorsun?: Ay kafayı yicem mesaj atmadı ya Nasıl hissediyorsun?: Üzgün ama sevecen Ne dinliyorsun?: Şu an aklımdan bağıra çağıra söylüyorum da adını bilmiyorum işte Ne yiyorsun/içiyorsun?: - Kiminle yazışıyorsun?: Appta Sky's la konuşuyorduk amma herkes uyudu herhal Kaç saattir sitedesin?: Yeni geldim yeni Bugün en çok neye güldün?: Arkadaşım Hoşgeldin'e sanırım Bugün seni üzen olay: - Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Kronolojik mi alfabetik mi söyleyeyim? Gününü özetleyen kelime?: Ber-bat-! En son ne zaman dışarı çıktın?: Sabah Aklına gelen ilk kişi?: O Aklına ilk gelen cümle?: Yine sevmedi be! | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Şub. 21, 2014 3:28 pm | |
| İsmin: Sergen Yaşın: 19 Burcun: İkizler Nerede yaşıyorsun?: Karabük Ne düşünüyorsun?: İnternetimin yavaşlığı olmasa Dota2'de hangi karakteri alıp oynayacağımı... Nasıl hissediyorsun?: *Dışkı* gibi. -Tıkşın Tıkşın- Ne dinliyorsun?: Yanımda oturan arkadaşımın LoL oyunundan gelen sesleri . ^^ Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. ? Kiminle yazışıyorsun?: "Rhodente" Kaç saattir sitedesin?: Dakika oldu yahu. Ama arada girip baktığımı farz edersek 2 saat. Bugün en çok neye güldün?: Serdar Ortaç laneti esprime. Bugün seni üzen olay: Serdar Ortaç laneti Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA Seto Kaiba'yı. HAHAHAHAHAHAHAHA Gününü özetleyen kelime?: Daha 50 bölüm var En son ne zaman dışarı çıktın?: Sabah. Ders imzasını vermeye. Aklına gelen ilk kişi?: William'ın ünlüsü. Kim olduğunu bile bilmiyorum ama soru gelince yukarda da onu görünce öyle oldu. Aklına ilk gelen cümle?: Let's Duel? | |
|
| |
Lethe Gallelorne IV. Sınıf
| |
| |
Arlen Rand Lycan & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Şub. 22, 2014 6:39 pm | |
| İsmin: Player 1 olmamıştım kaç aydır, Player 1. Yaşın: 20 bitti bir ara, birkaç ay önce 21'e girdik. Öyle hesaplar işte. Burcun: a-Krep Nerede yaşıyorsun?: İstanbul, bebeyim. Ne düşünüyorsun?: Quidditch oynamaya gelecek insan var mı? Nasıl hissediyorsun?: Yorgun, biraz. Ne dinliyorsun?: 8Tracks'te mix dinliyordum, bakayım neymiş. The Horror of Our Love - Ludo imiş. Hoş gibi duruyor. Dinleyin siz de, hadi. Ne yiyorsun/içiyorsun?: En son şekerpare yedim Kiminle yazışıyorsun?: Herkes uyudu lan, liseli bunların hepsi Kaç saattir sitedesin?: Artık saymıyor. Bugün en çok neye güldün?: Hı. Bilmiyorum ki. Oluyor öyle arada bir şeyler. Bugün seni üzen olay: Yok yaa, standart bir gündü bugün. Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Kendisini bilir o, buraya bakarsa. En son ne zaman dışarı çıktın?: Dün bir ara çıkmıştım. Aklına gelen ilk kişi?: Slytherin Quiddicth Takım Kaptanı ünvanına sahip olduğunu düşündüğüm Lucy'cik. Gryffindor'um diye ezikledi falan ama seviyorum kızı, bir şey diyemedim. Aklına ilk gelen cümle?: Well, I'm still imagining. | |
|
| |
Drago Krosigk Vampir
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Şub. 23, 2014 4:22 pm | |
| İsmin: Sergen Yaşın: 19 Burcun: İkizler Nerede yaşıyorsun?: Karabük Ne düşünüyorsun?: Yarın nasıl kalkacağımı.. Yarın O'nun bana nasıl davranacağını... Nasıl hissediyorsun?: Berbattan hallice? Ne dinliyorsun?: Daft Punk - Giorgio By Moroder Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. Kiminle yazışıyorsun?: Artık-kimseyle. Kaç saattir sitedesin?: 8-9? Bugün en çok neye güldün?: Rp yazarken kendi kendime. Bugün seni üzen olay: Duyguların çaresizliği. Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Aslı'yı. Hala rp mizi yazmadı. Ama zorlamıyorum. Kesin ailesiyle filan tartışmıştır yoksa girer yazardı. Gününü özetleyen kelime?: Yine kaybettin* Her zamanki gibi. "Kaybeden" En son ne zaman dışarı çıktın?: Akşamüstü. Markete gittim. Aklına gelen ilk kişi?: O geldi işte... Çıkmıyo' zaten. Aklına ilk gelen cümle?: "Nyx guides me" | |
|
| |
Thomas Alkas Avcı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Şub. 24, 2014 7:31 am | |
| İsmin: Ben kısaca ESC. Yaşın: On yedi nokta yedi. Burcun: İkizler. Nerede yaşıyorsun?: İzmir. Ne düşünüyorsun?: Niye Yunusların yanına gitmediğimi. Nasıl hissediyorsun?: Ruhsuz. Ne dinliyorsun?: Slipknot - Before I Forget Ne yiyorsun/içiyorsun?: Elma çayı ft. sigara içtim az önce. Kiminle yazışıyorsun?: Kimseyle. Kaç saattir sitedesin?: On dakika falan oldu. Bugün en çok neye güldün?: Efe'nin ortaya attığı harika fikre. Bugün seni üzen olay: Öztürk okula gelmedi. Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Yiğit'i. Gününü özetleyen kelime?: Monoton. En son ne zaman dışarı çıktın?: Sabah, okul için. Aklına gelen ilk kişi?: Ege oldu nedense. Aklına ilk gelen cümle?: Berat beni neden arayıp duruyor la? | |
|
| |
Laela Cryptic
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Şub. 24, 2014 4:30 pm | |
| İsmin: Selin Yaşın: 04.05.95 Burcun: Boğa Nerede yaşıyorsun?: Kuşadası Ne düşünüyorsun?: acaba gidebilcez mi bu sene istanbula Nasıl hissediyorsun?: bitch. Ne dinliyorsun?: beynim kabul etmiyor. Ne yiyorsun/içiyorsun?: yiyim de biraz daha şişeyim. Kiminle yazışıyorsun?: biriyle Kaç saattir sitedesin?: bütün gün belirli aralıklarla uyuduğum zamanlar out Bugün en çok neye güldün?: ııı yetenek sizsinizdeki saçma şeylere Bugün seni üzen olay: vay be hiç üzülmedim bugun Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: sürekli dövebilmeme müsait insanlar var Gününü özetleyen kelime?: ygsye 26 kala En son ne zaman dışarı çıktın?: sabah 7.30 ta çıktım. Aklına gelen ilk kişi?: anyone (nothing denmezmiş) Aklına ilk gelen cümle?: of. Artık şu istanbulaaa gideyim yaaaa. | |
|
| |
Lethe Bonham Cadı
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Şub. 27, 2014 11:26 am | |
| İsmin: Merve Yaşın: 17 Burcun: İkizler!! Nerede yaşıyorsun?: Antalya Ne düşünüyorsun?: Kalkıp geometri mi çözsem, yoksa işsizliğe devam mı? Nasıl hissediyorsun?: Yorgun Ne dinliyorsun?: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ne yiyorsun/içiyorsun?: Profiterol... Kiminle yazışıyorsun?: Ergin Brom Kaç saattir sitedesin?: 1 yada 2 falan olmalı keşfetme çabaları. Bugün en çok neye güldün?: En yakın arkadaşımla aramızdaki bi şakaya Bugün seni üzen olay: Basketbolda hamlamışım şut kaçırmazdım şimdi doğru dürüst girmiyor, sinir edici bir durum. Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Bilemedim şuan fazla iyimserim, yada üşengeç. Gününü özetleyen kelime?: Fuck this shit. En son ne zaman dışarı çıktın?: Bir kaç saat önce. Aklına gelen ilk kişi?: Ergin Aklına ilk gelen cümle?: Bro | |
|
| |
Brian Walters Vampir
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Şub. 28, 2014 12:46 pm | |
| İsmin: Ergin Yaşın: 17 Burcun: Oğlak Nerede yaşıyorsun?: İzmir Ne düşünüyorsun?: Hepimiz yanıcaz, ama ben daha çok. Nasıl hissediyorsun?: Yanma kıvamında. Ne dinliyorsun?: Gaipten gelen sesleri. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. Kiminle yazışıyorsun?: Bro'm Merve. Kaç saattir sitedesin?: Öğleden sonra bi girdim daha da çıkmadım. Allah sonumuzu hayır etsin. Bugün en çok neye güldün?: Hatırlamıyorum o yüzden en yakınını söylicem. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1976924_365425373596382_1592737950_n.jpg Bugün seni üzen olay: Dayanamayıp ara verdiğim TVD'yi izlemeye başlamak. Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Kim olursa. Stres atmam lazım cidden. Böyle ağzı yüzü yamulana kadar yumruklican. Beyin travması falan geçircek. Çok hoş. Gününü özetleyen kelime?: Sıradan En son ne zaman dışarı çıktın?: Geçen cumartesi olması lazım. O zamandan beri midemde tsubasa top koşturduğu için ve Leviathan'lar Purgatory'den içime geçtiği için okula gidemedim. Türkçesi mide rahatsızlığı. Aklına gelen ilk kişi?: Merve Aklına ilk gelen cümle?: Barney Stinson, That Guy's Awesome. HIMYM şarkılarını bilgisayara indirdiğimden sürekli dinliyom. En sevdiklerimden bu. | |
|
| |
Persephone Vlonjati Vampir & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Mart 03, 2014 4:40 pm | |
| İsmin: Aslı Yaşın: 20 Burcun: Başak Nerede yaşıyorsun?: İstanbul Ne düşünüyorsun?: Hastalıktan gebercem Nasıl hissediyorsun?: Yorgun Ne dinliyorsun?: The Band Perry - Done Ne yiyorsun/içiyorsun?: Nothing Kiminle yazışıyorsun?: Umay Kaç saattir sitedesin?: Epey. 3-4 saat en az. Bugün en çok neye güldün?: Can'a sordum. Benim kadar yakın olan kaç tane kız arkadaşın var? diye. Eliyle saymaya başladı. "Sen" dedi ve ikinci parmağa geçemedi. Bugün seni üzen olay: Çok hastayım, yetmezmiş gibi dişimde sorun var sanırım. Bugün eline geçse kimi dövmek isterdin?: Klasik. Her zaman cevabım "Haluk" -.- Gününü özetleyen kelime?: "Rağmen" En son ne zaman dışarı çıktın?: Bugün Aklına gelen ilk kişi?: Memyk Aklına ilk gelen cümle?:Ne yapıyorum ben? | |
|
| |
Biljana Blazhe Cadı & Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Mart 04, 2014 3:07 am | |
| ismin: hümeyra. yaşın: on dokuz. burcun: akrep. nerede yaşıyorsun: evde. ne düşünüyorsun: bu kadar kasıntı olmak zorunda değilim. nasıl hissediyorsun: üşümüş. ne dinliyorsun: world so cold, three days grace. ne yiyorsun, içiyorsun: hiçbir şey. kiminle yazışıyorsun: fatih. kaç saattir sitedesin: sabahtan beri. bugün en çok neye güldün: fatih'e. bugün seni üzen olay: olmadı. bugün eline geçse kimi dövmek isterdin: sebastian. gününü özetleyen kelime: sıradan. en son ne zaman dışarı çıktın: dün. aklına gelen ilk kişi: sinem. aklına ilk gelen cümle: oha resmen yavşadı. | |
|
| |
| Durum Listesi | |
|